شماره‌ی چهارم پدیدار، ویژه‌ی یکسالگی، یکشنبه بیست و هفتم اسفند منتشر می‌شود.

۲۳ اسفند ۱۳۹۶ | ۱۴:۴۰ کد : ۱۶۲۱ اخبار

گفتگو با علیرضا برازنده، مدیر فیلمبرداری، درباره‌ی آخرین فیلمش، و پرونده‌ی فیلم بی‌عشق اثر زویاگینتسف با تحلیل‌های محمدعلی سجادی، نازنین مفخم، محمد آلادپوش، و مهران کاشانی بخش‌هایی از شماره‌‌ی چهارم پدیدار است. همچنین بخش زندگی با رمان گفتگویی با لیلی گلستان درباره‌ی احمد محمود دارد. به مناسبت یکسالگی پدیدار گزارشی از دوران دانشکده‌ی هنرهای دراماتیک تهیه شده که بعضی از فعالیت‌های علمی و هنری این دانشکده را پوشش داده و در تکمیل این گزارش و محتوای آن، و به بهانه‌ی یکسالگی مجله، کانال ویدیویی پدیدار نیز در یوتوب و آپارات راه‌اندازی و فعال می‌شود. این گزارش شامل معرفی پایان‌نامه‌های تعدادی از افراد شاخص آن دانشکده و تصاویر دیده‌نشده از فضای آن دانشکده و دانشجویان و استادان آن است. علاوه بر اینها، با یکسالگی پدیدار، جدا از بخش سینما، ادبیات، پرونده، و گزارش، بخش تئاتر نیز اضافه می‌شود. بخش سینما در کنار مقاله‌های متنوع مروری بر فیلم‌های ژان‌پیر ملویل می‌کند؛ و یک گفتگوی مهم با یک پخش‌کننده‌ی بین‌المللی فیلم کوتاه دارد که مطالعه‌ی این گفتگوی آگاهی‌دهنده به تمام عوامل تولید فیلم‌ کوتاه که قصد ارسال فیلم به جشنواره‌های خارجی دارند، پیشنهاد می‌شود.